Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Vi tilbyder personlig rådgivning

Astma-Allergi Danmark tilbyder personlig rådgivning til dig, der har spørgsmål til fx pollenallergi, høfeber og astma.

Vi er her for dig

Uanset om man står som nydiagnotiseret med høfeber eller astma, har haft det i mange år eller måske har en pårørende, der lider af sygdommen(e), kan der opstå spørgsmål. Og her står Astma-Allergi Danmark klar til at give klarhed og sørge for, at du bliver hjulpet i den rigtige retning.

Der er ingen dumme spørgsmål, og du vil altid blive mødt med forståelse og imødekommenhed af vores eksperter, der tilsammen har mange års erfaring inden for allergi, høfeber, astma og eksem.

Rådgivning når det passer dig

For at få hjælp hos Astma-Allergi Danmarks Rådgivning kan du enten ringe til os inden for åbningstiden eller skrive til os via Netrådgivningen, lige når det passer dig.

 

Bemærk, at hvis du ønsker netrådgivning, skal du være medlem af Astma-Allergi Danmark. Det koster 225 kr. per år, hvilket, delt ud på et år, er 18 kr. pr. måned - altså det samme som en (meget) billig kop kaffe!

Bliv medlem - vi har brug for hinanden

Som medlem af Astma-Allergi Danmark får du - udover netrådgivning - vores medlemsblad tilsendt via post og/eller web, hvor vi giver dig den nyeste viden inden for allergi, høfeber, astma og eksem. Du får også adgang til kurser og private netværksgrupper på Facebook. Samtidig støtter du Dagens Pollental samt vores arbejde for at give dig med allergi, høfeber, astma eller eksem en bedre hverdag.

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Derfor er kampagnen vigtig

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Værktøjer til din pollenallergi

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Myter og fakta om pollenallergi

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Støt vores arbejde med
allergi og astma

Støt med et valgfrit beløb

22 70 58 66