Dårlig form eller pollenrelateret astma?

Måske er du slet ikke i dårlig form – det kan være, du har pollenrelateret astma.

Pollenallergi giver høfebersymptomer som løbende næse og kløende øjne, og det hænger tæt sammen med astma.

Faktisk har hele 30 procent af alle høfeberramte også astma. De færreste får dog den nødvendige behandling, fordi de ikke er klar over sammenhængen mellem pollenallergi og astma.

Typiske tegn på astma

De typiske tegn på, at du har astma, kan være vejrtrækningsbesvær, pibende og hvæsende vejrtrækning, hoste, trykken for brystet og følelsen af at være i dårlig form.

Er du i tvivl, om du har astma eller er i dårlig form, så tag kontakt til din læge, som kan undersøge dig.

Læs også: Mød vores Rådgivning den 7. maj

Dyrk motion med astma

Har du astma, og vil du gerne finde en god måde at komme i gang med at dyrke sport i pollensæsonen, så følg disse gode råd fra Astma-Allergi Danmark Rådgivning.
 

 

Medlemskab for dig

Har du pollenallergi, høfeber eller astma, står du ikke alene. Mere end en million danskere lever nemlig med pollenallergi. Heraf har 30 procent af dem også astma.

Astma-Allergi Danmark er din medlemsforening.

Vi ved, at en hverdag med pollenallergi har sine udfordringer. Derfor udvikler vi i fællesskab med vores medlemmer aktiviteter, som er en hjælp til din hverdag. Fx Dagens Pollental og Høfeberskolerne.
 


Det koster 225 kroner årligt

Særligt for medlemmer i maj 2019

  • Alle nye medlemmer deltager i lodtrækningen om tre Garmin løbeure.
  • Alle nye og eksisterende medlemmer får 15 procent rabat i sportsforretningen LØBEREN* i anledningen af forårets Snot or not-kampagne.

*Tilbuddet varer hele maj måned og gælder alle produkter (minus energiprodukter, elektronik og i forvejen nedsatte varer). Køb både online og i LØBERENs butikker over hele landet: Esbjerg, Hillerød, København, Lyngby, Roskilde, Vejle, Aalborg og Aarhus.

Læs mere om medlemskab og fordele her
Hvorfor er Snot or not-kampagnen vigtig?

Vær med på Team Astma-Allergi Danmark
Vi støtter kampagnen