Find information i dit lokalområde

En lang række klinikker og sygehusafdelinger deltager i Snot or not-kampagnen.

Du kan roligt spørge om gode råd og vejledning om pollenallergi, høfeber og astma på klinikker og sygehusafdelinger rundt om i landet – mange af dem bakker nemlig op om kampagnen Snot or not. Så hvis du støder på materiale med Snot or not-logoer i venteværelset hos lægen eller i receptionen på et af landets sygehuse, ved du hvorfor.

Se, hvem der bakker op på kortet nedenfor.

 

Medlemskab for dig

Har du pollenallergi, høfeber eller astma, står du ikke alene. Mere end en million danskere lever nemlig med pollenallergi. Heraf har 30 procent af dem også astma.

Astma-Allergi Danmark er din medlemsforening.

Vi ved, at en hverdag med pollenallergi har sine udfordringer. Derfor udvikler vi i fællesskab med vores medlemmer aktiviteter, som er en hjælp til din hverdag. Fx Dagens Pollental og Høfeberskolerne.
 


Det koster 225 kroner årligt

Særligt for medlemmer i maj 2019

  • Alle nye medlemmer deltager i lodtrækningen om tre Garmin løbeure.
  • Alle nye og eksisterende medlemmer får 15 procent rabat i sportsforretningen LØBEREN* i anledningen af forårets Snot or not-kampagne.

*Tilbuddet varer hele maj måned og gælder alle produkter (minus energiprodukter, elektronik og i forvejen nedsatte varer). Køb både online og i LØBERENs butikker over hele landet: Esbjerg, Hillerød, København, Lyngby, Roskilde, Vejle, Aalborg og Aarhus.

Læs mere om medlemskab og fordele her
Hvorfor er Snot or not-kampagnen vigtig?

Vær med på Team Astma-Allergi Danmark
Bliv klog på motion med allergi eller astma
Vi støtter kampagnen