Fup og fakta om pollenallergi og astma

Der florerer mange råd om behandling af høfeber og astma, der udløses af pollenallergi. Vi stiller skarpt på, hvad der er fakta, og hvad der måske nærmere kan betegnes som fup – eller ønsketænkning.

Astma-Allergi Danmarks Rådgivning forsøger her at give noget klarhed over, hvilke råd der har videnskabelig dokumenteret effekt, og hvilke der – i hvert fald på nuværende tidspunkt – ikke har.

På forhånd gøres der opmærksom på, at nogle kan opleve gavnlig effekt fra råd, selvom de ikke har videnskabelig dokumenteret effekt.

 

Medlemskab for dig

Har du pollenallergi, høfeber eller astma, står du ikke alene. Mere end en million danskere lever nemlig med pollenallergi. Heraf har 30 procent af dem også astma.

Astma-Allergi Danmark er din medlemsforening.

Vi ved, at en hverdag med pollenallergi har sine udfordringer. Derfor udvikler vi i fællesskab med vores medlemmer aktiviteter, som er en hjælp til din hverdag. Fx Dagens Pollental og Høfeberskolerne.
 


Det koster 225 kroner årligt

Særligt for medlemmer i maj 2019

  • Alle nye medlemmer deltager i lodtrækningen om tre Garmin løbeure.
  • Alle nye og eksisterende medlemmer får 15 procent rabat i sportsforretningen LØBEREN* i anledningen af forårets Snot or not-kampagne.

*Tilbuddet varer hele maj måned og gælder alle produkter (minus energiprodukter, elektronik og i forvejen nedsatte varer). Køb både online og i LØBERENs butikker over hele landet: Esbjerg, Hillerød, København, Lyngby, Roskilde, Vejle, Aalborg og Aarhus.

Læs mere om medlemskab og fordele her
Hvorfor er Snot or not-kampagnen vigtig?

Få hjælp til din pollenallergi
Bliv klog på motion med allergi eller astma
Vi støtter kampagnen