Hjælp til din pollenallergi

Har du pollenallergi og høfeber, så har Astma-Allergi Danmark en række værktøjer, der hjælper dig med at komme godt igennem pollensæsonen.

Det er desværre fuldstændigt umuligt at undgå pollen fra fx birk og græs, når først pollensæsonen er i gang. Derfor er det først og fremmest vigtigt, at du får den rette behandling, som hjælper på dine symptomer.

Læs også: Bliv klog på motion med allergi eller astma

Du kan også gøre en hel del for at planlægge din hverdag og komme godt igennem pollensæsonen ved at bruge Astma-Allergi Danmarks forskellige hjælpemidler.

Tag et kig på dem i slideren nedenfor og få mere information om, hvordan de virker, så du kan finde frem til dem, der passer til netop dit behov og din hverdag.

 

Husk, at du også altid kan ringe til vores Rådgivning på 43 43 42 99, hvis du har spørgsmål til allergi eller astma. Rådgivningen er åben man-fre kl. 9-12 og ons kl. 16-18.

Medlemskab for dig

Har du pollenallergi, høfeber eller astma, står du ikke alene. Mere end en million danskere lever nemlig med pollenallergi. Heraf har 30 procent af dem også astma.

Astma-Allergi Danmark er din medlemsforening.

Vi ved, at en hverdag med pollenallergi har sine udfordringer. Derfor udvikler vi i fællesskab med vores medlemmer aktiviteter, som er en hjælp til din hverdag. Fx Dagens Pollental og Høfeberskolerne.
 


Det koster 225 kroner årligt

Særligt for medlemmer i maj 2019

  • Alle nye medlemmer deltager i lodtrækningen om tre Garmin løbeure.
  • Alle nye og eksisterende medlemmer får 15 procent rabat i sportsforretningen LØBEREN* i anledningen af forårets Snot or not-kampagne.

*Tilbuddet varer hele maj måned og gælder alle produkter (minus energiprodukter, elektronik og i forvejen nedsatte varer). Køb både online og i LØBERENs butikker over hele landet: Esbjerg, Hillerød, København, Lyngby, Roskilde, Vejle, Aalborg og Aarhus.

Læs mere om medlemskab og fordele her
Hvorfor er Snot or not-kampagnen vigtig?

Vær med på Team Astma-Allergi Danmark
Bliv klog på motion med allergi eller astma
Vi støtter kampagnen