Hold dig aktiv i pollensæsonen

En god og aktiv hverdag er mulig, selvom pollensæsonen raser. Også når det gælder udendørs fysisk aktivitet. Følg en række råd fra Astma-Allergi Danmarks Rådgivning.

Allergi, høfeber og astma behøver ikke være en hindring for at være fysisk aktiv, når pollensæsonen er på sit højeste. Hold dig aktiv i pollensæsonen ved at følg disse gode råd fra Astma-Allergi Danmarks Rådgivning.

 

Hvis du på trods af disse råd stadig oplever store gener ved at dyrke motion udenfor, så kan løsningen være at dyrke motion indenfor, fx i motioncenter. Det vigtigste er, at du får rørt dig, da motion er gavnligt for alle.

Medlemskab for dig

Har du pollenallergi, høfeber eller astma, står du ikke alene. Mere end en million danskere lever nemlig med pollenallergi. Heraf har 30 procent af dem også astma.

Astma-Allergi Danmark er din medlemsforening.

Vi ved, at en hverdag med pollenallergi har sine udfordringer. Derfor udvikler vi i fællesskab med vores medlemmer aktiviteter, som er en hjælp til din hverdag. Fx Dagens Pollental og Høfeberskolerne.
 


Det koster 225 kroner årligt

Særligt for medlemmer i maj 2019

  • Alle nye medlemmer deltager i lodtrækningen om tre Garmin løbeure.
  • Alle nye og eksisterende medlemmer får 15 procent rabat i sportsforretningen LØBEREN* i anledningen af forårets Snot or not-kampagne.

*Tilbuddet varer hele maj måned og gælder alle produkter (minus energiprodukter, elektronik og i forvejen nedsatte varer). Køb både online og i LØBERENs butikker over hele landet: Esbjerg, Hillerød, København, Lyngby, Roskilde, Vejle, Aalborg og Aarhus.

Læs mere om medlemskab og fordele her
Vi støtter kampagnen