Rådgivning til dig på World Asthma Day

Få svar på dine spørgsmål om pollenallergi, høfeber og astma, når Astma-Allergi Danmarks Rådgivning rykker ind i LØBEREN København. Det sker på World Asthma Day tirsdag den 7. maj.

Pollensæsonen er på sit højeste, og hvad enten du har astma, pollenallergi eller begge dele, kan Rådgivningen hjælpe dig med alle dine spørgsmål, når de står klar i sportsforretningen LØBEREN København tirsdag den 7. maj 2019.

Rådgivningen er en del af Astma-Allergi Danmarks landsdækkende Snot or not-kampagne, og du kan blandt blive klogere på, hvordan du kan få en sund og aktiv hverdag, selvom du har pollenallergi, høfeber eller astma.

Læs også: Vær med på Team Astma-Allergi Danmark

Hvor og hvornår?

Kig forbi sportsforretningen LØBEREN i København tirsdag den 7. maj kl. 15.30-17.30.

Astma-Allergi Danmarks Rådgivning står klar til at svare på dine spørgsmål om pollenallergi, høfeber og astma – særlig i forhold til at være fysisk aktiv i pollensæsonen.

Adressen er Nørre Farimagsgade 65, 1364 København.


Hvis du ikke har mulighed for at møde os i LØBEREN og har spørgsmål til astma eller allergi, så husk at du altid kan ringe til vores Rådgivning på 43 43 42 99 man-fre kl. 9-12 og ons kl. 16-18.

15 % rabat for medlemmer

Er du medlem af Astma-Allergi Danmark, kan du kombinere et besøg i LØBEREN i København på World Asthma Day med at få 15% rabat ved køb af produkter (minus energiprodukter, elektronik og i forvejen nedsatte varer).

Hvis du ikke har mulighed for at komme til København, gælder rabatten også i LØBERENS webshop eller i deres andre fysiske butikker i Esbjerg, Hillerød, Lyngby, Roskilde, Vejle, Aalborg og Aarhus.

Medlemskab for dig

Har du pollenallergi, høfeber eller astma, står du ikke alene. Mere end en million danskere lever nemlig med pollenallergi. Heraf har 30 procent af dem også astma.

Astma-Allergi Danmark er din medlemsforening.

Vi ved, at en hverdag med pollenallergi har sine udfordringer. Derfor udvikler vi i fællesskab med vores medlemmer aktiviteter, som er en hjælp til din hverdag. Fx Dagens Pollental og Høfeberskolerne.
 


Det koster 225 kroner årligt

Særligt for medlemmer i maj 2019

  • Alle nye medlemmer deltager i lodtrækningen om tre Garmin løbeure.
  • Alle nye og eksisterende medlemmer får 15 procent rabat i sportsforretningen LØBEREN* i anledningen af forårets Snot or not-kampagne.

*Tilbuddet varer hele maj måned og gælder alle produkter (minus energiprodukter, elektronik og i forvejen nedsatte varer). Køb både online og i LØBERENs butikker over hele landet: Esbjerg, Hillerød, København, Lyngby, Roskilde, Vejle, Aalborg og Aarhus.

Læs mere om medlemskab og fordele her
Hvorfor er Snot or not-kampagnen vigtig?

Bliv klog på motion med allergi eller astma
Vær med på Team Astma-Allergi Danmark
Vi støtter kampagnen