Rådgivning til dig

Astma-Allergi Danmark tilbyder personlig rådgivning til dig, der har spørgsmål til fx pollenallergi, høfeber og astma.

Uanset om man står som nydiagnotiseret med høfeber eller astma, har haft det i mange år eller måske har en pårørende, der lider af sygdommen(e), kan der opstå spørgsmål. Og her står Astma-Allergi Danmark klar til at give klarhed og sørge for, at du bliver hjulpet i den rigtige retning.

Der er ingen dumme spørgsmål, og du vil altid blive mødt med forståelse og imødekommenhed af vores eksperter, der tilsammen har mange års erfaring inden for allergi, høfeber, astma og eksem.

Rådgivning når det passer dig

For at få hjælp hos Astma-Allergi Danmarks Rådgivning kan du enten ringe til os inden for åbningstiden eller skrive til os via Netrådgivningen, lige når det passer dig.

 

 

Medlemskab for dig

Har du pollenallergi, høfeber eller astma, står du ikke alene. Mere end en million danskere lever nemlig med pollenallergi. Heraf har 30 procent af dem også astma.

Astma-Allergi Danmark er din medlemsforening.

Vi ved, at en hverdag med pollenallergi har sine udfordringer. Derfor udvikler vi i fællesskab med vores medlemmer aktiviteter, som er en hjælp til din hverdag. Fx Dagens Pollental og Høfeberskolerne.
 


Det koster 225 kroner årligt

Særligt for medlemmer i maj 2019

  • Alle nye medlemmer deltager i lodtrækningen om tre Garmin løbeure.
  • Alle nye og eksisterende medlemmer får 15 procent rabat i sportsforretningen LØBEREN* i anledningen af forårets Snot or not-kampagne.

*Tilbuddet varer hele maj måned og gælder alle produkter (minus energiprodukter, elektronik og i forvejen nedsatte varer). Køb både online og i LØBERENs butikker over hele landet: Esbjerg, Hillerød, København, Lyngby, Roskilde, Vejle, Aalborg og Aarhus.

Læs mere om medlemskab og fordele her
Hvorfor er Snot or not-kampagnen vigtig?

Få hjælp til din pollenallergi
Bliv klog på motion med allergi eller astma
Vi støtter kampagnen